May 09

Ploché brucho verzus nafúknuté brucho

Sponzorovaný obsah

Ploché brucho

Ploché brucho verzus nafúknuté brucho

Ako vyzerajú plavky na našej postave sa často dozvieme po dlhej zime až vtedy, keď naberieme odvahu si ich obliecť. Niekedy si povieme, celkom fajn, no niekedy nás prepadne istý druh paniky, pretože v zime sme si akosi zväčšili svoje tukové zásoby. V plavkách to jednoducho nezakryješ a naše ploché brucho je už minulosťou. Práve to je dôvod začať so sebou niečo robiť a jediným možným riešením je určite cvičenie. Tomu sa jednoducho nevyhneme, ak sa chceme pochváliť plochým bruchom a štíhlym pásom. Ploché brucho má však súvis aj s tým, čo konzumujeme. Práve tu najviac vidieť, ako na nás pôsobia jednotlivé potraviny, pretože mnohé z nich nás môžu veľmi nafukovať.

Do takejto kategórie určite patria strukoviny. Vlastne je to jedna z prvých potravín, ktorá napadne väčšinu ľudí, keď sa spomenie nafúknuté brucho. Strukoviny majú naozaj túto vlastnosť, no nemali by sme ich zatracovať, skôr je dôležité naučiť sa ich pripravovať tak, aby sme eliminovali túto ich schopnosť. Nafúknuté brucho môže byť však aj prejavom toho, že ste konzumovali čerstvé pečivo. Toto je úplne nevhodné a mali by ste ho minimálne na toto obdobie vylúčiť zo svojho jedálnička. Každý však musí spoznať svoje telo sám a tomu prispôsobiť aj zloženie potravín, pretože na každého platí niečo iné a má to jemné odchýlky.

Pre ďalšie prehliadanie webovej stránky musíte schváliť používanie súborov cookies. Ďalšie informácie

Táto stránka používa súbory cookies pre lepší užívateľský zážitok. Ak súhlasíte s používaním súborov cookies, kliknete na tlačidlo „Súhlasím“, alebo pokračujte v prehliadaní webovej stránky.

Zatvoriť